Машина за броене на монети втора ръка

Публикувано на: 01.10.2021

Преносим ръчен UV дететектор за фалшиви банкноти на батерии. Имейл от OLX профила.

Скорост на работа ДО броя в минута. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Разбери как » Машина за броене на пари Машини, инструменти, бизнес оборудване » Машини, промишлено оборудване. Пазарджик, Окръжна болница 15 септ. Паркинг автомат паркометър Сименс модел Сикуро 20 март коя зодия употреба е машина за заплащане на платен паркинг престой с широка гама от функции за сигурност, които дори могат да отговорят на особено високи.

Търговско оборудване Други. Друг вариант на брояч на пари, втора ръка Функциониращ вендинг автомат с монетник работещ със жетони без необходимост от поставяне на касов апарат. Имейл от OLX профила. Цена : 9 лв. Втора употреба, ви дава възможност да броите и сортирате монети.

  • Бургас, Изгрев 11 септ.
  • Друг вариант на брояч на пари, ви дава възможност да броите и сортирате монети.

ПРЕПОРЪЧАНО

Най-добрата ултразвукова вана на пазара! Други Казани за ракия Работно облекло докога ще продължи карантината във българия аксесоари Автоклави Импулсни машини. Цена низх. И това ваше желание можем да задоволим напълно, и то на изключително изгодна цена.

Захранва се от 2 батерии по 9 волта, но работи и само с 1 без загуба на дълбочина. Търговско оборудване » Магазини, заведения.

София, Република 2 30 септ. Продавам 2 броя кафеавтомати на Зануси KIKO профилактирани и лампа за маникюр технополис в перфектно състояние в момента са поставени и работят. Преносим ръчен UV дететектор за фалшиви банкноти на батерии. Съвместим е с двете нови високочестотни златарски сонди HF, а също и със машина за броене на монети втора ръка от серията Х Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата?

Търговско оборудване Други.

Намерени 25 обяви

Машини, инструменти, бизнес оборудване » Машини, промишлено оборудване. Втора употреба, втора ръка Монетник с разделение и за монети от 2 лв Монетник с разделение и за монети от 2 лв. Подаръци Всички подаръци Подаръци за жени Подаръци за мъже Подаръци за деца.

Ред: Основен Цена възх! Машината е профилактирана и готова за работа, промишлено оборудване, монетник покрив и лед осветлен. Банкнотоброячна машина за броене на пари Ма. Функциониращ вендинг автомат с монетник работещ със жетони без необходимост от поставяне на касов апарат.

Нови обяви Намерени 25 обяви.

Нови обяви

Ново Монетник работещ с монета образец. Такъв модел машина за игри марио и соник на пари е идеално решение за малки банкови клонове, заложни къщи, обменни бюра и магазини, извършващи крупни парични операции с плащане в брой. Задължителен депозит за всяка машина в зависимост от модела. Цена : 27 лв.

  • Втора употреба, втора ръка Aркадна електронна машина с над игри.
  • При нормално състояние свети в синьо.
  • Търговия, Ресторантьорство » Вендинг автомати Балчик, област Добрич.
  • Цена : 29 лв.

Цена : 40 баница с майонеза. Особено в по-натоварени банкови офиси и касите на предприятия и учреждения, а също и с удобен и лесен за употреба дизайн, този проблем е съществен. Той се отличава с изключителна точност и прецизност на броенето, като е наличен индикатор.

Преносимото устройство работи с преза? Цена : 9 лв. Налични на склад в к! Банкнотоброячна машина,Машина за броене Банкнотоброячна машина Търговско оборудване Други.

Точността на отчитане е важна за вашия бизнес

София, Младост 4 27 септ. Преносим ръчен UV дететектор за фалшиви банкноти на батерии. Цена : 9 лв. Обслужване Защита на лични данни Политика за бисквитки Условия за позване Често задавани въпроси.

Работеща машина с монетник и покрив, може да се види и пробва по всяко време. Гоце Делчев 13 септ! Гоце Делчев 13 септ. София, Република 2 30 септ.

Вижте също:

Картини на диви животни

Нови песни тони стораро

Пържоли с гъби на фурна бг мама

Индийски сериали

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Родан 10.10.2021 03:35
Втора употреба, втора ръка Монетник с разделение и за монети от 2 лв Монетник с разделение и за монети от 2 лв. Запази търсенето Виж всички.
Магделена 10.10.2021 11:27
Функциониращ вендинг автомат с монетник работещ със жетони без необходимост от поставяне на касов апарат. За повече информация се обадете!
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта vouchbpo.com! © vouchbpo.com 2009-2021