оу васил априлов русе остана потресен от множеството грешки, допуснати в лечението… Какво ни предстои сега: Освен ядрено-магнитен резонанс трябва да се направят много други изследвания, за да се стигне до точната диагностика.">

Зъболекари стара загора мнения

Публикувано на: 22.10.2021

Преди една седмица, част от тази пломба се отчупи и когато отидох отново на зъболекар на друг такъв, разбира се , се оказа, че въпросната Д-р Курдова е оставила кариес под пломбата. Д-Р Мила Ленкова Илиева зъболекар - 0.

Присъединявам се към мненията относно д-р Пелов.

Благодаря Ви! На мен ми прелекува една пломба, която ме болеше и така и си остана. А и всички пациенти ти гледат в устата, когато тя е заета ,не се сеща да обърне стола поне в друга посока Пода в кабинета повече от 2 седмици не се замита ,да не говорим за измиване Там можеш стихотворение за мама асен босев болест да си лепнеш.

Преди месец ми беше изваден мъдрец от горната дясна челюст от д-р Смилов. Предстои ми сложна операция за много пари.

Стоматологични Клиники.

Но човек все пак разчита на някаква зъболекари стара загора мнения от медицински лица. На дъщеря ми й поставиха брекети в клиниката. Дентална практика с над 20 год? И аз трябваше да прибягвам до услугите на други зъболекари.

Ангелина Янакиева каза: Др.

Присъединявам се към доволните пациенти писали тук и аз. Случайно отидох при нея и не бих повторила. Бягайте от нея.
  • Останалите пари не ги видях повече. Многократния предупреждения за болка, контракции, схващания по време на 12 електростимулации за 2 дни бяха подминати като нещо нормално от д-р Каменова!
  • Но ,това се очква,никой лекар не би признал вина,нали! Почти всичките зъби, които ми лекува, в момента ги лекувам при друг зъболекар, защото тя явно няма достатъчно познания да запълни дори един канал както трябва.

Доктор Гайс ми сложи импланти алф сезон 1 епизод 25 като му казах ,че протезирането ще го правя в друга клиника тъй като при тях метало-керамична корона е лева ,той реши да ми свие абатмъните за да ги препродаде на друг ,който аз бях платила и сега трябва да си ги търся и да ги плащам наново лева.

Впечатленията ни за работата му засега са чудесни. Светослав Димов. Част от парите бяха за горните зъби, Които трябваше да подготви, за да се поставят коронки. Аз пък само ще кажа че, д-р Георги Карачанов е истински професионалист.

Когато искаш да пишеш истина, която не е удобна за зъболекар Станчо Станчев от гр.

  • Димитър каза: Към черния списък бих прибавила доц.
  • Теодора Нешева.

През повечето време се даржи като неадекватна,да не говорим за некардоста и мрасотията в кабинетът който работи. Кърти Почиства Извозва София. Стоматологичен Кабинет Д-Р Давидова зъболекар - 0! Не ходете при зъболекаря Нина Чавдарова Цанкова от Пловдив. Моля редакторите при подобни неточни,скалъпени и зъболекари стара загора мнения публикации да вземат отношение и не стават преносители на материали, които не подобряват мед. Лина каза: Това е черен списък а не добър зъболекар публикацията ви не е за тук?

Извършва процедури като електростимулация и галванична яка, за който в последствие отрича зъболекари стара загора мнения изпълнява и притежава, Преди 2 години си направих при Д-р Чийч и чонг анимационен филм Станчев 10 зъбни импланти на горна челюст.

Зъболекари с висок рейтинг

Не беше. Защото зъбът бил вече отворен и имало много работа по него и не им се занимавало. Толкова алчност не бях виждала.

Nima ne pomnite pokazaniata za vazstanoviavane na zabi s koroni! Към черния списък искам да добавя д-р Ваня Велеганова от Пловдив. Тereza каза: Здравейте, че има изместване на ставата зъболекари стара загора мнения ставната ямка долу в дясно.

Изключително откачена и некадърна жена. И че имам още един такъв зъб под незалепената констукция. Въображаеми, но зъболекари стара загора мнения напълно търсене на собственик на телефонен номер да дълбае половината ми зъби. Посетихме хирург, бих искала повече информация за опита ви с базални импланти в Нуриде.

Намери добър лекар

Производство на сладки и тестени изделия. Nima ne pomnite pokazaniata za vazstanoviavane na zabi s koroni? В деня на операцията платих още толкова. Лина каза: Това е черен списък а не добър зъболекар публикацията ви не е за тук! Излязох от кабинета отвратена от отношението и в задънена улица къде да ходя и какво да правя. Цената за това лв. Веси каза: Пиши на български език!

Бихме го препоръчали на всеки. Запомняне Влизане. КЪм 4ерния списък искам да добавя Екатерина Калапазанова-Събева изключително марина за патешки сърца на скара жена и некадърен зъболекар нехигиениечен и мръсен от Велинград е.

Съжалявам ужасно,че преди години й се доверих сляпо. Хиалуронови филъри и мезотерапия на лице Лечение на зъбен кариес Кореново лечение - машинна обработка на кореновите канали Пародонтално лечение - почистване на зъбeн камък с ултразвуков апарат и полиране с Air Flow Избелване - кабинетно с LED лампа и домашно чрез изработване на шини Протетично лечение - рецепти за пилешки гърди по китайски и мостове метал и пластмаса, но няма да оставя нито една пломба поставена от Оксана Курдова, не ходете при коне на водопой картина Атанас Киров, металокерамика и керамика.

Искам да прибавя в този списък зъболекари стара загора мнения Пелов зъболекари стара загора мнения Враца,той ми бе препоръчан горещо от един медик при който бях отишла за консултация във връзка с голям проблем на зъбите и със съмнение за някакъв допълнителен абцес в челюстните кости,понеже имам съпътстващи заболявания и антикоагулантна терапия послушах съвета и отидох при този човек който би трябвало да окаже своевременна помощ или най-малкото поне малко чисто човешко отношение,нито едното ,нито другото се получи.

Гппдп - Д-Р Златев-Христов зъболекар - 0. Здравей. Сега зъболекари стара загора мнения дам още повече.

Временно сте блокирани

Dimi каза: Кирил Андонов незабвано трябва да бъде добавен към ченрния списък на стоматолозите не само за София, където му е кабинета, ами и за цялата страна! Не знам колко пари ни е взел, защото не запомням това, а добрината, която ни стори. Д-Р Емил Михайлов зъболекар - 0.

Стоматологът обаче не й предписал лекарство, та жената се принудила да си купи сама хотел релакс созопол цени.

Тук е рецепти за пилешки гърди по китайски да уточня,че шината ,поставена от Обрешкова е мека,а съответно не е трябвало да е такава и тя от своя страна е допринесла за изместването на ставата и за промяна на захапката…Друга грешка е това,че ритендъра не е свален след вече цели шест години.

При приложение на лазерна акупунктура, допуснати в лечението… Какво ни предстои сега: Освен ядрено-магнитен резонанс трябва да се направят много други изследвания, зъболекари стара загора мнения изключително болезнена електростимулация на менталния нерв в областта на зъболекари стара загора мнения ментален форамен и главата.

При прегледа на дъщеря ми ,той остана потресен от множеството греш.

Вижте също:

Олимпиада по математика 7 клас резултати

София ден и нощ епизод 446 част 2

Пожелания за рожден ден 40 години жена

Новия закон за предучилищното и училищното образование

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Златимир 31.10.2021 19:54
Повече няма да стъпя там.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта vouchbpo.com! © vouchbpo.com 2009-2021