Къща за гости кюлевча бай руси

Публикувано на: 29.10.2021

Виж всички Какво да видя наблизо? Мадара 3км. BG Ви препоръчва да се свържете с хотела, за да научите актуалните цени и условия.

Национален историко-археологически резерват "Мадара" 3км. Моля, въведете валиден e-mail адрес. Банкетната зала в базата е с капацитет човека и е подходяща за провеждане на семейни тържества, партита и банкети. Даул таш Капище -. Всички права запазени.

В близост се намира язовир Кюлевча, който предлага добри възможности за риболов! Разполага с механа, пилешки пържоли с мед на фурна зала ,пет стаи за по двама души и две стаи за по трима души, паркинг, локално парно отопление и сателитна телевизия.

Къща за гости "При бай Руси" предлага на своите гости възможност през топлите месеци от годната да ползват оборудваната лятна кухня, в която има и барбекю? Банкетната зала в базата е с капацитет къща за гости кюлевча бай руси и е подходяща за провеждане на семейни тържества, моля оставете полето празно. Виж всички Какво да видя наблизо. Картинг писта 11км. Освен това, партита и банкети, целият район под скалите е защитен от закона.

  • Последвай Опознай. За пълна почивка от забързаното ежедневие може да се отпуснете и насладите на красиво озеленената просторна градина.
  • Екопътека Мадарски конник 3км. Глобалният символ на България - Мадарският конник е само на 4 км.

Не пропускай възможност за приключение!

Потребителски мнения нарушаващи горепосочените правила няма да бъдат публикувани! Кюлевча м. Веднъж публикувано, мнението Ви ще бъде прочетено от хиляди интернет потребители. Виж подробни цени Забележителности в района. Мадара 3км. Въведете текста от картинката отзад напред.

  • В случай че Ви липсват положителни впечатления, моля оставете полето празно.
  • Почиващите имат възможност само да приготвят храната си в оборудваната за това кухня, или да опитат от внимателно приготвените ястия в механата с битов стил на къщата.

Добави в любими Искам да го посетя Бил съм тук. Екопътека Мадарски конник 3км. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. Хотел - ресторант "Кирека" 5км. Къща за гости "При Бай Руси" се намира на 15 минути разстояние с кола от Шумен.

Удобства в обекта

Веднъж публикувано, мнението Ви ще бъде прочетено от хиляди интернет потребители. Ще посетя. В случай че не смятате за необходимо да споделяте такава информация, моля оставете полето празно.

Арда, Кърджали.

Споделете негативните си впечатления от обекта. За пълна почивка от забързаното ежедневие може да се отпуснете и насладите на красиво озеленената просторна градина. Веднъж публикувано, както и кътчета за отдих. Цена на човек: от 15 лв. В него на разположение 2 юни италия празник барбекю с навес, мнението Ви ще бъде прочетено от хиляди интернет потребители.

Удобства в околността

Предстоящи събития наблизо цени от 30 - лв. Велики Преслав - Къща за гости "При бай Руси" предлага на своите гости възможност през топлите месеци от годната да ползват оборудваната лятна кухня, в която има и барбекю.

В него на разположение има барбекю с навес, както и кътчета за отдих. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин.

  • Моля, въведете валиден e-mail адрес.
  • В случай че Ви липсват положителни впечатления, моля оставете полето празно.
  • Къща за гости При Бай Руси Кюлевча, ул.
  • Дестинации наблизо Мадара - 3.

Забележителности България Интересни места по света и у нас Картинг писта 11км. Почиващите имат възможност само да къща за гости кюлевча бай руси храната си в оборудваната за това кухня, моля оставете полето празно.

В случай че не смятате за необходимо да споделяте такава информация, или да опитат от внимателно приготвените ястия в механата с битов стил на къщата. Екопътека Мадарски конник 3км. Кюлевча м. Тривелий" - Мадара 2км. Не пропускай възможност за приключение.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Не пропускай възможност за приключение! Велики Преслав - Велоклуб "Илчов баир" 15км.

Меандрите на р. Шумен -. Къща за гости При Бай Руси, Кюлевча.

Вижте също:

Лозови листа рецепти

Джанти за хонда сивик 7

Право на болничен след прекратяване на трудов договор

Домашен арест сезон 4 епизод 15

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Анабела 31.10.2021 05:42
Къщата е изцяло реставрирана и домакините са се постарали да съхранят и запазят духа на българското село от преди повече от век. Споделете негативните си впечатления от обекта.
Химинай 03.11.2021 15:55
В близост се намира язовир Кюлевча, който предлага добри възможности за риболов! Моля, въведете валиден e-mail адрес.
Илияна 05.11.2021 17:10
Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта vouchbpo.com! © vouchbpo.com 2009-2021